marți, 22 septembrie 2009

Bun venit!

Suntem fara-ndoiala,parte a unor vremuri tulburi si bizare.Pare ca un sfarsit de lume incolteste in fiecare din noi,cu mugurii insingurarii,ai fricii si debusolarii.Omenirea se-ndreapta maiestuos in directie gresita iar omul a devenit tributar exterioritatilor ce-l napadesc din toate partile.Traim in mijlocul unei crize profunde de comunicare si cunoastere in care intai de toate esti vinovat si daca reusesti sa-ti dovedesti nevinovatia bine,daca nu,asta e.suspiciunea isi intinde hotarele ,sufocand firescul ,normalitatea,increderea.Ne strangem asadar pe unde putem,in grupuri mai mici sau mai mari ,in diversele realitati pe care le-avem la-ndemana,incercand constient sau nu sa reinvatam primii pasi ai FIINTEI.Acolo ,inlauntrul nostru se petrec toate lucrurile esentiale.Ma alatur incepand de azi comunitatii virtuale cu toate cele ce formeaza micuta mea lume si stau in pragul noii mele case,intampinandu-va c-un bun venit!o clipa de emotie daca pot darui si tot ar justifica gestul.O bucurie-n plus si tot ar merita.Un gand spus si tot m-ar construi.O umbra povestita aici,o rana mai putin.Fiti asadar bineveniti cu cele ale voastre ca la o sezatoare electronica a dragostei de oameni.

2 comentarii:

  1. Cuvintele tale se leaga armonios in scurta ta prezentare si introducere in acelasi timp. Bine ai venit si tu, aici, in lumea iluzorie a virtualului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur să văd că ai primit cu deschidere această dimensiune a existenţei multora.
    Ritmul cuvintelor tale îmi prieşte aici, în cuşcă, la serviciu.
    Scrie Mircea mai mult, te rog!
    Lumea ta de prieteni nu e mică, îmi place să cred, pentru că ne întâlnim din când în când, depinde de forma de comunicare, depinde de amplitudinea simţirii, fără a mă compara cu tine ;)

    Semnez încarnată în blondă, cu speranţa că nu-mi voi decolora sinapsele.
    Te las cu bine deocamdată şi te salut!
    Monica

    RăspundețiȘtergere