sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Viata va merge-nainte

S-au folosit secvente din filmul "Circul" cu Charlie Chaplin

7 comentarii:

  1. Poezia lui anti-Vallentine's si a lui Dragobete deprimat. Dar, asa este cele mai frumoase iubiri sunt tot timpul cele ramase in urma...
    Cuvinte spuse din suflet pot face de la sine o poezie, iar gramul de suflet de 16 karate valoreaza insutit acum, in aceste vremuri de criza.
    Ascultati aceasta melodie si retraiti chiar si alb-negru, de fiecare data, tot ce a fost frumos in filmul vietii voastre. Va multumesc, domnule Mircea Rusu.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Albu
    Daca cele mai frumoase iubiri ar fi cele ramase in urma, de ce le-am mai trai pe cele actuale?
    E oare de ajuns sa ne hranim din amintiri?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, le traim pe cele actuale pentru a le transforma mai apoi tot in amintiri. Fiindca, in cele din urma, viata este o suma de amintiri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si atunci le traim mereu pe cele actuale doar pentru a avea provizii de amintiri intr-un posibil viitor "sumbru"? Sau pentru a sterge ori compara alte amintiri?

    RăspundețiȘtergere
  5. Viitorul trebuie sa fie neaparat sumbru? De ce doar in momentele cenusii se presupune ca iti aduci in ajutor amintirile? Poezia melodiei acesteia are in ea ceva asemanator cu "Fostele iubiri" a lui Paunescu, cantata de Hrusca. Fiindca viata merge inainte, nu ramanem blocati, iubirile vin si....chiar daca aparent se duc....de fapt raman. Trebuie doar un suflet suficient de mare sa incapa in el toate: si iubiri si...amintiri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da viata merge inainte asa este, si va fi mai buna

    RăspundețiȘtergere